Важливою проблемою в діагностиці захворювань щитоподібної залози є рання диференціація доброякісних та злоякісних пухлин (на фото зображені вузли щитоподібної залози при ультразвуковому дослідженні). Особливо це важливо тому, що пов’язано зі зростанням захворюваності раком щитоподібної залози у молодому віці.

Основним методом морфологічної діагностики захворювань щитоподібної залози є тонкоголкова аспіраційна біопсія пухлини. Але вона, внаслідок відсутності точних діагностичних критеріїв, не завжди дозволяє відокремити доброякісні пухлини від злоякісних. В остаточній діагностиці у таких спірних питаннях приходить на допомогу імуноцитохімічний метод дослідження. Цей метод за допомогою специфічних біомаркерів пухлинного зростання доводить початок проявів злоякісних ознак у досліджуваному пухлинному утворенні (на фото клітини пухлини).

Лікарі медичного центру "КОМРЕЦ" досконало володіють таким методом дослідження. Звертайтесь до наших фахівців. Таким чином, ви своєчасно можете визначити початок злоякісного процесу та звільнитися від недуги.